Lägg till eller uppdatera WooCommerce-betalningsmetoder

Från WordPress-kontrollpanelen kan du ändra, inaktivera eller lägga till betalningsmetoder för din WooCommerce-butik genom att följa dessa steg.

1. Logga in på WordPress.
  2. På menyn till vänster väljer du WooCommerce och sedan Inställningar .
  3. Gå till den översta menyn och välj fliken Betalningar .
  4. Från den här sidan kan du utföra följande:
    • Aktivera eller inaktivera en betalningsmetod genom att växla reglaget i kolumnen Aktiverad .
    • Installera en ny betalningsmetod genom att välja Installera i kolumnen till höger.
    • Om du vill konfigurera en ny betalningsmetod väljer du Konfigurera i kolumnen till höger.
    • Om du vill uppdatera inställningarna för en av dina nuvarande betalningsmetoder väljer du Hantera i kolumnen till höger.
  5. Längst ner på sidan väljer du Spara ändringar när du har gjort några ändringar.