Hanterad WordPress Hjälp

Uppdatera team och insticksprogram

För att se till att din hanterade WordPress-webbplats är säker mot säkerhetsproblem och att den laddas så snabbt som möjligt bör du uppdatera temat och insticksprogrammen för webbplatsen när de blir tillgängliga. Om ditt tema och dina insticksprogram inte hålls uppdaterade är de kanske inte alltid kompatibla med den senaste versionen av WordPress.

Obs! Om du endast har en eller två hanterade WordPress-webbplatser kommer du att se ett meddelande i din lista över WordPress-webbplatser om att en uppdatering krävs.
WordPress-uppdateringar krävs
Om du har fler än två hanterade WordPress-webbplatser kan du leta efter uppdateringar på webbplatsens sida Inställningar.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Gå till sidan Mina produkter och välj Hantera alla bredvid Hanterade WordPress-bloggar.
  3. I din lista över WordPress-webbplatser väljer du menyikon meny bredvid webbplatsen du vill uppdatera och sedan Inställningar.
  4. I avsnittet Uppdateringar visas en gul varningssymbol bredvid ditt tema eller insticksprogram som indikerar att det är inaktuellt.
    varning om uppdateringar krävs
  5. För alla hanterade WordPress-konton utom Pro: Välj Uppdatera för att uppdatera ett tema eller insticksprogram individuellt, eller välj Uppdatera alla för att uppdatera alla teman och insticksprogram samtidigt.

Obs! För Pro-konton för Hanterade WordPress-bloggar (endast tillgängliga i USA och Kanada) väljer du Gå till uppdateringar. Du hamnar på sidan Uppdateringar på WordPress kontrollpanel för webbplatsen. Följ instruktionerna på skärmen för att uppdatera teman och insticksprogram.

6. Mer information