|  Start
Hjälp

Kontohantering Hjälp

Uppdatera språkinställningen för e-post

Vi förstår hur viktigt det är att kontrollera vilka mail du får från oss samt vilket språk de är skrivna på. Vi gör det enkelt att kontrollera båda inställningarna i vår kontohanterare.

  1. Logga in i kontohanteraren.
  2. Gå till fliken Inställningar.
  3. Klicka på Kontaktinställningar till vänster.
  4. Markera alla dina kontaktinställningar, inklusive önskat kontaktspråk och klicka sedan på Spara ändringar.

Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.