Uppdatera ett WordPress-insticksprogram med FTP

Vissa premium- eller anpassade WordPress-insticksprogram kan inte uppdateras från din WordPress-instrumentpanel. I det här fallet behöver du ladda upp en kopia av den senaste versionen med FTP. Du kan använda vilken FTP-app som helst, men vi rekommenderar FileZilla .

1. Ladda ner den senaste versionen av insticksprogrammet och extrahera det på din lokala dator ( Windows eller macOS ).
  2. Anslut till din värdtjänst med FTP genom att följa stegen i din värdplan ( Linux-värdtjänst med cPanel | Windows-värdtjänst med Plesk | Hanterad WordPress ).
  3. I avsnittet Fjärrplats i FileZilla letar du upp mappen med din WordPress-webbplats och går sedan till mappen / wp-content / plugins .
  4. I avsnittet Lokal webbplats i FileZilla letar du reda på mappen med den senaste versionen av insticksprogrammet.
    OBS! Vissa insticksprogram packas upp i en mapp med versionsnumret i namnet. Som ett exempel är Akismet.4.2.2 . Du behöver bara ha en mapp inifrån som inte har versionsnumret. I det här exemplet skulle det vara Akismet .
  5. Dra och släpp insticksprogrammet från avsnittet Lokal plats till avsnittet Fjärrplats .
    OBS! Du kan få ett popup-fönster där målfilen redan finns; I så fall väljer du Skriv över och Använd endast för aktuell kö . Avsluta processen genom att välja OK -knappen.

Ditt insticksprogram har nu uppdaterats till den senaste versionen.