Uppdatera ett insticksprogram i din WordPress-kontrollpanel

Uppdatera dina insticksprogram till senaste versionen för att säkerställa kompatibilitet med nya WordPress-releaser och för att göra din webbplats säkrare.

Varning: Du bör alltid säkerhetskopiera din webbplats innan du uppdaterar.
  1. Logga in på WordPress.
  2. I menyn på vänster sida väljer du Kontrollpanel > Uppdateringar.
  3. Rulla ner till avsnittet Insticksprogram.
  4. Markera kryssrutan för de insticksprogram du vill uppdatera och välj sedan Uppdatera insticksprogram.

Obs! Om du har ett premium-insticksprogram eller ett anpassat insticksprogram som inte kan uppdateras från kontrollpanelen i WordPress kan du testa att uppdatera ditt insticksprogram med FTP.