Uppdatera befintliga kontoinställningar i Apple Mail

Om du redan har konfigurerat ett e-postkonto i Apple Mail kan du göra ändringar i kontoinställningarna när som helst. Om du har problem med att ta emot eller skicka e-post är det en bra idé att dubbelkontrollera alla inställningar för din inloggningsinformation och din E-postkonfigurering E-postserverinställningar .

1. I Apple Mail, under Inbox, markerar du den brevlåda som du vill ändra.
  2. Klicka på kugghjulet under listan över brevlådor och välj Redigera " [din e-postadress] " ...
  3. Under fliken Kontoinformation kan du redigera:
    • E-postadress
    • Användarnamn (din fullständiga e-postadress för Workspace)
    • Lösenordet
    • Inkommande och utgående serveradresser som kan visas här.
  4. Under Avancerat kan du redigera dina SSL-inställningar och portinställningar.
  5. Stäng fönstret Konton och klicka på Spara när du blir ombedd att göra det.