Uppgradera mitt Linux-värdtjänstplan

Så här kan du uppgradera din Linux-värdtjänstplan om du behöver mer processorkraft eller fysiskt minne. Om du uppgraderar din plan kan din webbplats bli snabbare och mer flexibel när trafiken ökar.

OBS! Uppgraderingar tar vanligtvis mellan 10 och 30 minuter, men för stora webbplatser kan det ta upp till 24 timmar. Dina webbplatser kan uppleva intermittent driftstopp tills uppgraderingen är klar.

1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Klicka på Hantera bredvid det Linux-värdtjänstkonto som du vill använda under Värdtjänster .
    klicka på hantera
  3. Gå till kontots kontrollpanel och välj Kontoåtgärder > Uppgradera .
    välj uppgradera
  4. Välj önskad plannivå och klicka sedan på Uppgradera .
  5. Följ anvisningarna för att slutföra betalningen.