Ladda ner och installera Office

Installera Microsoft 365-appar (som Word, Excel, Outlook och PowerPoint) på upp till 5 enheter per användare.

Obligatoriskt:
  1. Du måste ha ett Business Professional-, Premium Security- eller Business Enterprise-e-postpaket för att installera Office-appar via E-post och Office-kontrollpanelen.
  2. Om du redan har en äldre version av Office på din dator ska du avinstallera den innan du laddar ner den nya versionen som medföljer paketet. Ta reda på hur du avinstallerar Office på en dator eller avinstallerar Office på en Mac.
  1. Logga in på din E-post och Office-kontrollpanel:
    • Logga in som användare med din e-postadress och ditt lösenord.
    • Logga in som kontoägare med ditt GoDaddy-användarnamn och lösenord.
  2. Välj Ladda ner Office för att öppna ditt Microsoft 365-konto. Du kanske behöver logga in med din e-postadress och ditt lösenord.
    • Om du är en användare går du till avsnittet Konfigurera på kontrollpanelen för att se alternativet Ladda ner Office.
    Ladda ner Office
  3. Välj Installera Office. Installationsfilen laddas ner. Välj Spara om du får en förfrågan. Du måste ange språk och Office-version innan du kan börja installationen.
    Installera Office
  4. När filen laddats ned öppnar du filen och följer stegen för att installera Office-apparna.
    Installationssteg för Office
  5. När du öppnar dina nya Office-appar loggar du in med din e-postadress och lösenord för Microsoft 365. Du kan behöva välja kontotyp som arbete eller skola, inte Privat för att kunna fortsätta.