Kontaktuppdatering för .es domännamn Steg 2

Processen för uppdateringar av registrerare och administrativa kontakter är unik för domännamn med ändelsen .es. Använd informationen nedan för att ändra din kontaktinformation för .es-registreraren.

OBS! Innan du kan uppdatera din kontaktinformation för .es måste du kontakta kundsupport och begära koder för registrerare och administratör.

För att uppdatera kontaktuppgifter för .es domännamnsregistrerare

1. När du har fått koder för registrerare och admin-identifierare i registreraruppdaterings-e-postmeddelandet från oss, loggar du in på Red.ES och fyller i följande fält:
    • Identificador — Ange admin-identifieraren.
    • Contraseña — Ange lösenordet du fick från .es-registret i ett e-postmeddelande från plandedominios@red.es.
    • OBS! Ditt domännamn kommer att finnas i ämnesraden i e-postmeddelandet.

2. Klicka på Autentificarse .
  3. Välj Solicitud Transmision de dominio och fyll sedan i följande fält:
    • Nombre de Dominio — Ange domännamnet med små bokstäver.
    • Nuevo Identificador- — Ange den nya registrerarens ID: n.
    • PCA Nuevo Identificador Ange aktuell admin-ID.
  4. Klicka på Fortsättning .
  5. Bredvid Tramitacion si DINIe-certifikat ... klicka på Fortsätt .
  6. I popup-fönstret väljer du Bläddra , letar upp den aktuella domännamnsadministratörens kontakt-ID för foto eller pass och klicka sedan på Finalizar solicitud . En bekräftelseskärm visas.

OBS! Du måste ladda upp en .JPG-kopia av den aktuella administratörens foto-ID som matchar det ID-nummer som du skickade till oss i uppdateringsbegäran. Om du skickar in ett körkort måste delstat, provins och land matcha administratörens adressinformation.

Ett e-postmeddelande för bekräftelse och godkännande av överföring skickas till domännamnsadministratörens e-postadress.

7. När du får godkännandemeddelandet klickar du på Bekräfta eller Acceptera . Fönstret Acceptera domänöverföring visas.
  8. Välj Ja för att acceptera överföringsprocessen för domänen och klicka sedan på Fortsätt . Fönstret Villkor för godkännande av den nya registreraren visas.
  9. Gå till avsnittet Auktoriserad registrator, välj Auktoriserad registrator , välj NYCKELSYSTEM på den nedrullningsbara menyn och klicka sedan på Nästa .
  10. Rulla längst ner på sidan och klicka på Tramitacion si DNIe-certifikat ...
  11. I popup-fönstret väljer du Bläddra , letar upp den nuvarande domännamnets kontaktperson för foto-ID eller Pass-kopia och klicka sedan på Finalizar solicitud . En bekräftelseskärm visas.

OBS! Du måste ladda upp en .JPG-kopia av den aktuella administratörens foto-ID som matchar det ID-nummer som du skickade till oss i uppdateringsbegäran.

Ett bekräftelsemeddelande skickas till domännamnsadministratörens e-postadress.

12. När administratören får bekräftelsemeddelandet måste de svara på det ursprungliga e-postmeddelandet för registreraren de fick från oss så att vi kan slutföra processen i vårt system.

OBS! Ditt domännamn kommer att finnas i ämnesraden i e-postmeddelandet.