Uppdatera ett tema i WordPress

Uppdatera ditt WordPress-tema till den senaste versionen för att säkerställa kompatibilitet med nya WordPress-releaser och göra din webbplats säkrare.

Varning! Du bör alltid säkerhetskopiera din webbplats innan du uppdaterar.

Obs! Om du har ett premium-tema eller ett anpassat tema som inte kan uppdateras från kontrollpanelen i WordPress kan du testa att uppdatera temat med FTP.

1. Logga in på WordPress.
  2. I menyn på vänster sida väljer du Kontrollpanel och därefter Uppdateringar.
  3. Rulla ner till avsnittet Teman.
  4. Markera kryssrutan för det tema du vill uppdatera och välj sedan Uppdatera teman.

När du ser ett meddelande om att alla uppdateringar är klara har du uppdaterat ditt WordPress-tema.