e-postmarknadsföring Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Undertrycka en kontakt

GoDaddy Email Marketing lägger automatiskt till personer i den undertryckta listan när de avvisar , avregistrerar sig, markerar ditt e-postmeddelande som skräppost eller inte är bekräftade . Men du kan även lägga till kontakter i den undertryckta listan själv.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till E-postmarknadsföring och välj Hantera bredvid ditt Email Marketing-konto.
  3. Välj Prenumeranter på kontrollpanelen .
  4. Håll markören över den prenumerant som du vill undertrycka och välj undertrycksikonenTryck på knappen Kontakt .
  5. Välj OK för att bekräfta eller Avbryt för att avsluta.
  6. Välj Uttryckt i de automatiska listorna till vänster för att bekräfta att din kontakt nu finns i uteslutna listan.