Typ av stil på text

Du kan lägga till olika stilar, t.ex. fet, kursiv eller understruken text. Du kan också formatera text som numrerad lista eller punktlista samt lägga till hyperlänkar.

OBS! De här stegen gäller inte namn på webbplatsen eller avsnitt. Läs i stället Välj teckensnitt till webbplatsen.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats.
  3. Rulla till avsnittet med den text du vill byta stil på.
  4. Klicka på ett textblock (datorvy) eller på titeln (mobilvy).
    Klicka på textens titel i mobilvy
  5. I det redigeringsfönster som öppnas väljer du den text du vill ändra på och tillämpar stilen genom att klicka på knapparna högst upp i fönstret.
    Textblock med ny stil
  6. När du är klar kan du klicka på pilen som pekar åt vänster tills knappen Klart visas igen, och då klickar du på den (mobil). Om du använder surfplatta eller dator klickar du bara på Förhandsgranska.
    Text efter ny stil
  7. Dina ändringar sparas automatiskt. När du är färdig klickar du på Förhandsgranska för att se resultatet och om du vill kan du köpa en ny domän eller använda en annan av dina domäner.
  8. När du är redo att publicera ändringarna klickar du på Publicera webbplats (mobiltelefon) eller Publicera (dator/surfplatta).