Överföringar och uppdateringar av tjänsteleverantörer för .br-domäner

Kunder som använder förvaltare: Du behöver inte vidta några åtgärder om du valde att använda vår förvaltartjänst.

Befintliga .br domänkunder: Du måste uppdatera tjänsteleverantören och överföra äganderätten för dina befintliga .br-domäner till GoDaddy för att kunna köpa nya .br-domännamn och / eller hantera dina .br-domäner och webbplatser genom oss .

Nya kunder med en .br-domän: Du måste köpa en överföringsprodukt först. Sedan måste du uppdatera tjänsteleverantören manuellt och överföra äganderätten till GoDaddy

Ändra tjänsteleverantör till GoDaddy

1. Gå till .br- registerwebbplatsen och klicka på Accessar Conta :
  2. Accessar conta-knapp

3. Ange ditt CNPJ/CPF-ID i sökfältet.
  4. OBS! Om du inte kommer ihåg lösenordet eller ännu inte har registrerat dig klickar du på esqueci ou nao tenho senha så skickar registreringsenheten dig en länk kopplad till e-postadressen för CNPJ/CPF-ID:t så att du kan återställa lösenordet.

5. Klicka på fliken Titularidade:
  6. Titularidade-knapp

7. Klicka på länken Editar Informacoes.
  8. En rullgardinsmeny visar din nuvarande registrator. Ändra leverantör till GoDaddy och klicka på Salvar för att spara inställningen.
  9. Klicka på Concordo för att godkänna uppdateringen.

Överför äganderätten

Du måste nu tilldela eller koppla ditt CNPJ / CPF-ID till GoDaddy på registrets webbplats. När detta ID är associerat med GoDaddy , alla .br-domäner under detta ID kommer nu att ha GoDaddy som whois kontaktar tjänsteleverantören.

Besök överföringssidan för .br-domäner och fyll i överföringsformuläret.

1. Besök överföringssidan för .br
  2. Fyll i följande fält:
    • Dominios: Ange domänen eller listan över de domäner du vill överföra.
    • Representantes legais do titular: Ange den nuvarande domänägarens namn.
    • E-mail ou codigo de usuario (ID) para contato: Ange den nuvarande domänägarens e-postadress.
    • Documento: Ange den nya ägarens CNPJ/CPF ID.
  3. Klicka på Prosseguir för att fortsätta.
  4. När formuläret är ifyllt måste du utföra följande åtgärder:
    • Skriv ut brevet (klicka på Clicando aqui för att skriva ut).
    • Brevet måste vara attesterat.
    • Kopiera den nya ägarens CNPJ/CPF-ID.
    • Skicka brevet och kopian av CNPJ / CPF-ID: t till NIC.br på adressen som anges på sidan.

Varför behöver jag uppdatera tjänsteleverantören till GoDaddy ?

Vi har nu en direkt relation med .br-registret, vilket gör det möjligt för oss att erbjuda längre registreringsvillkor (upp till 10 år) och lägre avgifter för domänförnyelse. Före den här integrationen arbetade vi med en mellanhand för att registrera och hantera dina .br-domäner.

Som ett resultat av detta kräver .br-registret att du uppdaterar tjänsteleverantören som är kopplad till ditt CNPJ / CPF-ID till att vara GoDaddy . Detta behöver bara göras en gång för att du ska kunna dra nytta av de längre registreringsvillkoren och lägre avgifter för domänförnyelse för alla dina domäner.

OBS! Om dina domäner ska förnyas inom de närmaste två månaderna eller om du måste förnya en utgången domän rekommenderar vi att du först förnyar (eller löser in) din domän och därefter uppdaterar inställningen för tjänsteleverantören. Detta minskar risken att din domän påverkas av hinder i kommunikationen mellan registreringstjänsten och oss.