|  Start
Hjälp

GoDaddy Hjälp

Boop pip bopp… beräknar… beräknar… initierar sekvens 42…
Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Tilldela SMTP-reläer

Du kan tilldela köpta SMTP-reläer till vissa e-postadresser i ditt Workspace-konto. Du kan även ta bort alla SMTP-reläer som tilldelats en specifik e-postadress.

OBS! Tänk på att det kan ta upp till 24 timmar innan dina köpta SMTP-reläer blir tillgängliga.

  1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Workspace Email.
  3. Klicka på Hantera bredvid det konto du vill använda.
  4. Klicka på den e-postadress du vill använda.
  5. Klicka på Visa ytterligare alternativ .
  6. Välj det antal SMTP-reläer du vill tilldela den e-postadressen bredvid SMTP-reläer per dag.
  7. Klicka på Spara.

Nästa steg

Mer information


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.