Tilldela SMTP-reläer

Tilldela SMTP-reläer till vissa e-postadresser i ditt Workspace Email-konto. Eller ta bort alla SMTP-reläer som tilldelats en specifik e-postadress.

1. Logga in på kontrollcenter för arbetsytor. Använd ditt användarnamn och lösenord för GoDaddy (Workspace Email-adressen och -lösenordet kommer inte att fungera här).
  2. Välj den e-postadress du vill använda.
    Klicka på e-postadress
  3. Fönstret Redigera konto öppnas. Du kan behöva expandera Visa fler alternativ .
  4. Bredvid SMTP-reläer per dag väljer du det antal SMTP-reläer du vill tilldela den e-postadressen.
    250 SMTP-reläer per dag
  5. Välj Spara.