Tillåt eller blockera webbplatsåtkomst

Brandvägg för Webbsäkerhet kan tillåta eller blockera IP-adresser från att komma åt din webbplats.

• Vitlista IP-adresser blockeras inte av brandväggens säkerhetsregler som begränsar åtkomsten av IP-adresser till WordPress-administrationspaneler som administratör eller wp-admin .
  • IP-adresser med svart lista blockerar all åtkomst till din webbplats från IP-adressen.
Varning: När du lägger till en IP-adress i din svartlista blockeras alla som besöker den IP-adressen. Till exempel kan all webbtrafik från anställda som surfar från ett stort företag komma från en enda IP-adress. Om du blockerar den IP-adressen kan ingen hos företaget visa din webbplats.

OBS! Det är bra att rensa cacheminnet efter att ha tillåtit eller blockerat en IP-adress.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Under Webbplatssäkerhet och säkerhetskopiering , bredvid det webbplatssäkerhetskonto du vill hantera, väljer du Hantera .
  3. Välj Brandvägg i menyraden.
  4. Öppna Åtkomstkontroll .
    • Om du bara har en domän, välj Inställningar och välj sedan Access Control.
    • Om du har flera domäner väljer du kugghjulsikonen för den domän du vill konfigurera och väljer sedan Åtkomstkontroll .
  1. Välj Vitlista IP-adresser för att tillåta en adress, eller välj Svartlista IP-adresser för att blockera en IP-adress.
  2. Skriv IP-adressen i textrutan Lägg till ny IP ... och välj sedan hur länge du vill tillåta eller blockera adressen.

OBS! Om du har flera domäner och vill tillåta eller blockera denna IP-adress för alla dina domäner väljer du Tillämpa ändringar på alla domäner .

1. Välj Vitlista eller Svartlista för att lägga till adressen i listan.

2. Vitlista IP-adresser Lägg till ny IP ...

OBS! Om du har flera domäner skyddade av Webbsäkerhet kan du snabbt tillåta eller blockera en IP-adress för en enda domän. Följ steg 1 till 3 ovan, välj IP-åtkomstkontroll för domänen och lägg till IP-adressen.
Vitlista IP-adresser Lägg till ny IP ...