Tillåt att kunder på min webbplats skapar konton

När du aktiverar Websites + Marketings funktion för kundkonton gör du livet enklare för både dina kunder och dig själv:

• Kunder kan spara eller ändra sina frakt- och profiluppgifter för snabbare köp.
  • De kan även se status för beställningar och möten.
  • Som sidans ägare kan du ge kunder och medlemmar åtkomst till privata sidor med reor och annan kampanjinformation.

Kunder kan fortfarande köpa dina produkter eller registrera sig för evenemang och bokningar även om funktionen Medlemskonton inte är aktiverad. De ser bara inte sin egen frakt- eller profilinformation.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Websites + Marketing-webbplatser och välj din webbplats.
  3. Välj Inställningar och Medlemskap.
  4. Aktivera Medlemskonton.
  5. Välj Acceptera för att återpublicera din webbplats.
  6. Nu kan du kontrollera åtkomsten till privata sidor.
    • Ge alla medlemmar åtkomst till dina privata sidor: Välj Vem som helst kan skapa ett konto och få åtkomst till mina privata sidor.
    • Välj vilka medlemmar som har åtkomst till specifika privata sidor: Välj Bara de jag bjuder in kan få åtkomst till mina privata sidor. Personer som bjuds in att visa dina privata sidor får ett e-postmeddelande med en länk för att aktivera kontot. De använder länken för att skapa ett kontolösenord separat från att vara en medlem (hantera frakt och bokningar).

Relaterade steg

Mer information

• Vet du fortfarande inte om du borde aktivera medlemskap? Saker att tänka på:
    • Du kommer att kunna skapa privata områden som hjälper dig att enkelt informera användargrupper – men kom ihåg att du inte kan välja vilka medlemmar som har åtkomst till vilka sidor. Alla medlemmar kommer att kunna se alla privata sidor.
    • När du aktiverar medlemskap krävs det lite mer hantering från din sida – du måste till exempel godkänna åtkomst.
    • Men du sparar även tid eftersom personer kan se sin profil och frakt.
  • Läs mer om vad du kan göra med Websites + Marketing