GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Tillägg för IP-adresser för registrering

Tillägget IP-adresser för registrering skapar en IP-adress för alla registreringar via alla GoDaddy Email Marketing-formulär.

registrerings-ips-tillägg

IP-adressen fångas också upp för alla bekräftelseklick. Det här är länken som skickas till din prenumerant om ditt formulär är inställt på dubbel registrering. Du hittar IP-informationen för varje kontakt på medlemsdetaljsidan:

registrering IP, detaljer visas här

Naturligtvis ingår dessa uppgifter också i prenumerantens exportfiler.

Aktivera IP-tillägg för registrering genom att klicka på menyn Tillägg längst upp på sidan. Klicka sedan på Lägg till fler och bläddra tills du ser det alternativet. Aktivera det så är du klar!

Klicka här om du inte är säker på om tillägget IP-adress för registrering är rätt för dig.

Relaterade ämnen:

Vad är webbformulär?
Hur exporterar jag en lista?
Hur redigerar jag kontaktuppgifter?