Anslut företagsprofil på Google

Få öppettider, telefonnummer och vägbeskrivningar på Google Sök och Maps med Företagsprofil.

OBS! Se om ditt företag uppfyller kraven för företagsprofil på Google . För att kunna visas på Google Maps måste du betjäna människor lokalt, till exempel i en fysisk butik som folk kan besöka eller en personlig service som en fotograf eller hundvandrare. Om din webbplats inte är kvalificerad uppmanas du att förbättra webbplatsens SEO istället.
  1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen.
  1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Onlinemarknadsföring och välj Hantera bredvid din webbplats.
  1. Expandera Marknadsföring på instrumentpanelen och välj Översikt .
  2. I listan över marknadsföringar väljer du Lista ditt företag på Google Sök & Kartor för att hitta online .
    • Om du redan har ditt företag listat på Google väljer du Anslut A-lista . Om inte, välj Skapa lista .
      • Fyll i ditt företagsnamn och stad.
      • Logga in på Google (eller skapa ett nytt konto). Du uppmanas att acceptera åtkomst mellan Google och GoDaddy.
      • Hitta din lista i listan och välj Skicka .
    • Om du skapar en ny lista väljer du Skapa lista .
      • Svara på anvisningarna om hur du driver ditt företag, ditt företags namn, kategori, adress etc.
      • Logga in på Google (eller skapa ett nytt konto). Du uppmanas att acceptera åtkomst mellan Google och GoDaddy.
      • Fortsätt att fylla i informationen efter behov och slutför sedan verifieringsprocessen i Google.
OBS! Det kan ta upp till tre dagar för Google att verifiera din annons.