Ta reda på mina Microsoft 365 IMAP- eller POP-inställningar

Ta reda på dina Microsoft 365 IMAP- eller POP-inställningar så att du kan konfigurera ditt e-postkonto manuellt. Det här är en alternativ metod för e-postkonfiguration för e-postklienter som inte har stöd för Microsoft Exchange.

Obs! Använd IMAP om du kan eftersom det erbjuder bättre e-postsynkronisering över enheter och konton. Läs mer om skillnaden mellan IMAP och POP.

1. Logga in på Outlook på webben. Använd e-postadressen och lösenordet för din Microsoft 365 (ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord kommer inte att fungera här).
  2. I övre högra hörnet väljer du Kugghjulsknappen för inställningar Inställningar > Visa alla Outlook-inställningar.
  3. Välj E-post > Synkronisera e-post. Här hittar du POP-, IMAP- och SMTP-inställningar för Microsoft 365.
    Fliken E-post och Synkronisera e-post