Ta emot filer via e-post med onlinelagring

Skicka filer direkt till ditt onlinelagringskonto med Dropbox-funktionen.

Filer som skickas till ditt Online Storage-konto sparas i Dropbox- mappen, som visas under din Hem-mapp.

För att ta emot filer i din Dropbox-mapp, skicka dem till dig @ onlinefilefolder.com, där du är din Dropbox-e-postadress. Du kan konfigurera din e-postadress för Dropbox med hjälp av anvisningarna nedan.

Så här aktiverar du din Dropbox

1. Logga in på Onlinelagring .
  2. Gå till fliken Inställningar och välj sedan fliken Filinställningar.
  3. I avsnittet Ange alternativ för Dropbox väljer du Aktivera Dropbox och fyller i följande:
    • Dropbox E-post — Ange en Dropbox-e-postadress.
    • Aktivera fjärrleverans-ID — ( Valfritt ) Begränsa vem som har behörighet att skicka filer till ditt onlinelagringskonto med det här alternativet. Välj Ja för att kräva ett ID för att skicka en fil. Om du vill låta någon skicka filer till din Dropbox väljer du Nej.
    • Fjärrleverans-ID — ( Valfritt ) Om du har aktiverat fjärrleverans-ID måste du ange ett ord eller en fras som avsändarna ska använda när de skickar en fil till dig. Avsändare måste använda ordet eller frasen som ämne i sitt e-postmeddelande för att skicka filer till ditt onlinelagringskonto.
    • Skriva över åtgärd — Välj om du vill ersätta en befintlig fil med samma namn mot den fil du får, behålla eller lämna en befintlig fil med samma namn som filen du tar emot. Med det här alternativet laddas inte den nya filen upp på din Onlinelagring. Eller om en fil har samma namn kan du byta namn på den fil du får genom att lägga till en 1 i slutet av filnamnet.
  4. Klicka på OK.