Ta bort vidarebefordran av e-post

När du har konfigurerat ett konto för vidarebefordran av e-post kan du alltid ta bort det. När du tar bort ett konto för vidarebefordran frigör den adressen så att du kan använda den.

Varning: Den här artikeln är för att ta bort ett vidarebefordranskonto. Om du istället har ställt in vidarebefordran av inkommande e-postmeddelanden, se: Sluta vidarebefordra kopior av inkommande e-post