Ta bort skadlig kod från min webbplats

Om Webbsäkerhet upptäcker intrång eller sårbarheter får du ett meddelande om problemet via e-post. När du har fått ett sådant meddelande behöver du skicka in en begäran om borttagning av skadlig kod.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Rensa nu.

Rensa nu

3. Klicka på Ny begäran om borttagning av skadlig programvara.

Ny begäran om borttagning av skadlig programvara

4. Om din webbplats lagras hos GoDaddy väljer du domännamnet som omfattas av Webbsäkerhet och anger ditt problem. Sedan klickar du på Skicka in begäran.
  5. Om du har din webbplats någon annanstans behöver du ange dina FTP-uppgifter, inklusive värd, port, användarnamn och lösenord för FTP.

Vårt Webbsäkerhetsteam inleder processen för borttagning av skadlig programvara och du får ett e-postmeddelande när den har slutförts.

OBS! Om du inte hittar ett passande alternativ i listan över problem kan du skapa ett Supportärende för webbsäkerhet.