Ta bort skadlig kod från min webbplats

Om Webbplatssäkerhet upptäcker komprometter eller sårbarheter skickas det ett e-postmeddelande till dig. Du måste då skicka in en begäran om borttagning av skadlig kod.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Under Webbplatssäkerhet och säkerhetskopior väljer du Hantera bredvid det Webbplatssäkerhetskonto som du vill rensa.
  3. Välj Rensa nu .
    Rensa nu

4. Välj ditt domännamn, problemet du har och välj sedan Skicka begäran.

OBS! Om du inte hittar ett alternativ i listrutan som beskriver ditt problem kan du skapa en Webbplatssäkerhetssupport genom att välja Tillbaka till support > Produktsupport > Ny biljett .

5. I begäran kan du be om att lägga till din anslutningstyp . Webbplatssäkerhetsteamet använder den här informationen för att komma åt dina filer och rensa dem. Eftersom de flesta värdar använder FTP anger du din FTP-information, inklusive FTP-värd , port , användarnamn och lösenord .
  6. Välj Skicka begäran . Webbplatssäkerhetsteamet kan kontakta dig för ytterligare information om det behövs.

Du får ett e-postmeddelande när borttagningen av skadlig programvara är klar.

OBS! Om din webbplats lagras hos GoDaddy skapas en FTP-användare i din värdtjänst som börjar med ”SEC_”. Ta inte bort den här användaren eftersom Webbsäkerhet kommer åt dina filer för att rensa dem. När borttagningen av skadlig programvara är klar raderas användaren automatiskt.