Ta bort mitt Microsoft 365-e-postalias

Om du inte längre är intresserad av att använda ett e-postalias kan du ta bort det från E-post och Office-kontrollpanelen. När du har tagit bort ett e-postalias kan du skapa en annan e-postadress med samma namn.

1. Logga in på E-post och Office-kontrollpanelen (använd ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord).
  2. Gå till Microsoft 365 Admin och välj E-postalias .
    Microsoft 365 Admin-flik har öppnats för att visa e-postalias
  3. VäljPapperskorgsknapp papperskorgen bredvid det e-postalias du vill ta bort.
  4. Välj Ta bort . När ett alias har tagits bort kan det användas i en ny e-postadress.

OBS ! Det kan ta upp till 24 timmar att ta bort ett alias.