Ta bort konversationer från din historik

Om du vill rensa din samtalshistorik i SmartLine kan du ta bort flera konversationer samtidigt från hemskärmen.

iPhone

1. Logga in på SmartLine-appen.
  2. Tryck på Redigera .
    Tryck på knappen Redigera
  3. Välj de konversationer som du vill ta bort.
  4. Tryck på Ta bort .
    Tryck på Ta bort
  5. Tryck på Bekräfta Ta bort .
    Bekräfta Ta bort
  6. När du återgår till startskärmen visas de valda konversationerna inte längre i din historik.
  7. OBS! IPhone-användare kan också ta bort en enskild konversation genom att svepa åt vänster i konversationen och trycka på Ta bort .

Android

1. Logga in på SmartLine-appen.
  2. Tryck länge på en enskild konversation för att starta urvalsläget.
    Tryck länge på en konversation
  3. Välj de konversationer som du vill ta bort.
  4. Tryck på papperskorgen för att ta bort den.
    Tryck på Ta bort
  5. Tryck på Bekräfta Ta bort .
    Bekräfta Ta bort
  6. När du återgår till startskärmen visas de valda konversationerna inte längre i din historik.