|  Start
Hjälp

WordPress Hjälp

Boop pip bopp… beräknar… beräknar… initierar sekvens 42…
Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Ta bort ett tema

Du kan ta bort ett tema från WordPress med WordPress-adminpanelen. Vi rekommenderar alltid att du tar bort oanvända teman och insticksprogram för att förbättra webbplatsens prestanda och minska eventuella säkerhetsproblem.

  1. Logga in på WordPress
  2. Gå till menyn Utseende och klicka på Teman.
  3. Klicka på knappen Lägg till ny.
  4. Håll muspekaren över temat och klicka på Temadetaljer .
  5. Klicka på Ta bort längst ned till vänster.

Upprepa den här processen för att ta bort eventuella ytterligare oanvända teman.

Mer information


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.