Office 365 från GoDaddy Hjälp

Ta bort ett e-postalias från mitt shopparkonto

Ett e-postalias är en alternativ e-postadress för en enda inkorg. Få reda på hur du tar bort ett alias från din inkorg.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Hantera bredvid den e-postadress där du vill ta bort ett alias.
  3. Klicka på Alias.
  4. Klicka på Ta bort (papperskorgsikonen) bredvid det alias som du vill ta bort.
  5. Klicka på Ta bort för att bekräfta och ta bort ditt alias.

När skärmen uppdateras ser du en lista över de alias som du har konfigurerat för din inkorg, förutom det alias som du har tagit bort