Professionell e-post Hjälp

Ta bort en e-postadress för vidarebefordran

När du tar bort en e-postadress för vidarebefordran tar du även bort vidarebefordran av e-postmeddelanden till berörda e-postadresser.

1. Logga in på din E-post & Office-kontrollpanel och klicka på Vidarebefordringar.
    Klicka på Vidarebefordringar
  2. Hitta e-postadressen för vidarebefordran som du vill ta bort, klicka på Alternativ och välj Ta bort.
    Klicka på Alternativ och välj Ta bort
  3. Bekräfta att du vill ta bort e-postadressen för vidarebefordran genom att klicka på Ta bort. E-postadressen för vidarebefordran kommer inte längre att synas på sidan Vidarebefordran av e-post.
    Klicka på Ta bort

Relaterade steg

• Du kan återgå till sidan Vidarebefordran av e-post för att lägga till, redigera eller ta bort e-postadresser för vidarebefordran.