Ta bort en domän från en profil

Ta bort domäner från en profil utan att ta bort själva profilen om du föredrar att hantera domäninställningarna manuellt.

1. Logga in på din GoDaddy- domänportfölj . (Behöver du hjälp med att logga in? Hitta ditt användarnamn eller lösenord .)
  2. Markera kryssrutorna bredvid de domäner du vill uppdatera. Eller markera kryssrutan bredvid Domännamn och välj sedan Välj alla .
    skärmdump av flera domäner valda
  3. Välj Tilldela profil från åtgärdsmenyn.
    • Beroende på skärmstorlek kan du behöva välja menyn Mer och rulla ner för att se Tilldela profil .
  4. Välj minustecknetplustecken bredvid profilen. Du kan ta bort flera domäner från en profil samtidigt.
  5. Välj Fortsätt för att spara dina ändringar.

Du får bekräftelsen Klart för att meddela att domänerna har tagits bort från profilen.