Ta bort en blogg från min webbplats

Den här åtgärden kan användas för att ta bort din blogg från webbplatsen eller ett externt bloggflöde som du har visat.

OBS! Den här åtgärden är inte samma sak som att ta bort ett blogginlägg, vilket förklaras i Ta bort ett inlägg från min blogg

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats.
  3. Gå ner till det avsnitt där bloggen visas i ditt huvudfönster och klicka någonstans i det avsnittet för att öppna bloggpanelen.
    Klicka någonstans i bloggavsnittet
  4. Klicka på Ta bort avsnitt längst ner i panelen och sedan på Ta bort i bekräftelsefönstret som öppnas. Bloggen tas omedelbart bort.
    Klicka på Ta bort avsnitt
  5. Klicka på Publicera för att tvinga igenom ändringarna på din webbplats.