Ta bort domäner från en mapp

Om du inte längre vill inkludera en domän i en mapp kan du ta bort den när som helst. När du har tagit bort en domän har tilldelade ombud inte längre tillgång till domänen. Om du tar bort domäner från en mapp tas domänen inte bort från ditt konto.

1. Logga in på GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Markera kryssrutan bredvid den eller de domäner du vill ta bort från till en mapp. Eller klicka på bockikonen och Välj alla .
  3. Välj Ordna och sedan Ta bort från mapp .
    ta bort domän från mapp
  4. Välj de mappar du vill ta bort din domän från.
  5. Välj Tillämpa .

Du ser en framgång! meddelande om att dina ändringar har sparats.

Relaterat steg

• Redigera inställningarna för din domänmapp.