Synkronisera möten med min personliga kalender

Använd Online-möten för att se alla dina möten med en överblick - och synkronisera till och med din personliga kalender med mötena för att undvika schemaläggningskonflikter. Men endast offentliga möten kan synkroniseras. Event som är privat i den personliga kalendern synkroniseras inte.

Se paket och priser sidan för att se om onlinebokningar är ett alternativ för ditt språk och land.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen för att öppna din webbplats.
  3. Välj Bokningar och välj Appar under Inställningar .
  4. Välj Lägg till kalender .
  5. Välj din kalendertjänst från listan och följ uppmaningarna för att länka ditt konto.
  6. Välj din kalender i listrutan och välj sedan Spara .
    OBS! Endast en kalender kan synkroniseras åt gången. Om du inte längre vill synkronisera någon kalender väljer du Ej synkroniserad och sedan Spara .
  7. Fortsätt att lägga till kalendrar tills alla dina kalendrar är länkade. Du kan lägga till flera kalendrar från flera olika tjänster. Du kan emellertid bara lägga till en kalender per tjänst. Du kan till exempel lägga till en kalender från Outlook och Google, men du kan bara ha en Google-kalender ansluten åt gången.

Kundmöten visas nu i dina valda personliga kalendrar - och kundmöten kan inte göras i tidsfel när du är upptagen.