Svara på erbjudanden när du köper domännamn

När du köper ett domännamn via GoDaddy Auctions® kan du lämna in ett erbjudande om ett domännamn, även om det är lägre än priset, förutsatt att det överstiger det lägsta erbjudandet. Säljaren kan acceptera, motverka eller avvisa ditt erbjudande. I sin tur kan du acceptera eller avböja alla moterbjudanden.

Eftersom moterbjudanden endast är bindande i sju dagar måste du svara inom sju dagar, annars upphör erbjudandet. Om ett erbjudande eller motbud accepteras inom sju dagar är transaktionen bindande och måste slutföras.

Att skicka ett moterbjudande till en säljare

1. Logga in på GoDaddy Auktioner .
  2. Håll muspekaren över budlistan och välj Budgivning.
  3. Klicka på (# erbjudanden) för domännamnet.
  4. Klicka på Räknare .
  5. I fältet Motbudsbelopp anger du det belopp du vill erbjuda.
  6. Klicka på Motbud .
  7. Läs och acceptera användarvillkoren.
  8. Klicka på Bekräfta .
  9. OBS! Efter att ha fått ett erbjudande om ett domännamn kan säljare välja att konvertera sin lista till en 7-dagars offentlig auktion. Om detta händer anges ditt bud som det första budet och domännamnet läggs till i din budlista. Om du har lagt fram ett erbjudande som inte accepteras läggs domännamnet till i din bevakningslista. Mer information finns iVad är GoDaddy Auctions®?

Att acceptera ett säljares erbjudande eller moterbjudande

1. Logga in på GoDaddy Auktioner .
  2. Håll muspekaren över budlistan och välj Budgivning.
  3. Klicka på (# erbjudanden) för erbjudandet.
  4. Klicka på Acceptera för att visa detaljer för erbjudandet.
  5. Klicka på Acceptera erbjudande för att acceptera erbjudandet.
  6. Läs och acceptera bekräftelsen.
  7. Klicka på Bekräfta .