GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Undertrycka en kontakt

Den här artikeln handlar om en äldre produkt som inte längre är tillgänglig för nya kunder.

GoDaddy Email Marketing lägger automatiskt till personer i din undertryckta lista när de avvisar, avregistrerar sig, markerar din e-post som skräppost eller om de inte är bekräftade . Men du kan även lägga till kontakter i den undertryckta listan själv.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till E-postmarknadsföring och välj Hantera bredvid ditt Email Marketing-konto.
  3. Välj Prenumeranter på kontrollpanelen .
  4. Håll markören över den prenumerant som du vill undertrycka och välj undertrycksikonenTryck på knappen Kontakt .
  5. Välj OK för att bekräfta eller Avbryt för att avsluta.
  6. Välj Uttryckt i de automatiska listorna till vänster för att bekräfta att din kontakt nu finns i uteslutna listan.