Supportmeddelande - Återförsäljarvärdtjänster

Läs hela supportmeddelandet för att lära dig mer om tillgängligt support för ytterligare produkter och tjänster.

Stöds:

• Köpa eller förnya värdtjänster för återförsäljare
  • Förklaring av våra funktioner och fördelar med återförsäljarvärdtjänster
  • Tillhandahållande av värdtjänster för återförsäljare och WHMCS-konton
  • Få din domän att fungera med återförsäljarvärdtjänster
  • Använda våra värdkontrollpaneler
  • Tillhandahåller grundläggande inställningar för din FTP-klient
  • Förklarar hur du laddar upp filer till din webbplats
  • Säkerhetskopiera en databas eller webbplats
  • Tillhandahåller stegen för att migrera din värdtjänst
  • Installerar endast integrerad SSL på primär domän
  • Skapa e-postkonton
  • Tillhandahåller grundläggande inställningar för din e-postklient
  • Gör ditt bästa för att identifiera webbplatsens prestandaproblem och identifiera plattformsrelaterade prestandaproblem 1

Stöds inte:

• WHM / WHMCS-kontrollpanel och andra insticksprogram och tillägg
  • Alla klienter, skript, program eller innehåll som installerats av kunden
  • Program i Parallels Plesk Application Vault och / eller cPanel Application Catalog
  • Installerar SSL-certifikat från tredje part
  • Installera ett GoDaddy SSL-certifikat på GoDaddy för tilläggsdomäner 2
  • Konfigurera webbplatsens SEO-inställningar
  • Hjälper till med eventuella anpassningar på rotnivå
  • Utbildning om hur du använder Internet 3
  • Skapa anpassade DNS-zonfiler
  • Felsökning av tjänster från tredje part
  • Hjälper till med eventuella anpassningar på rotnivå
  • Konfigurera din e-postklient
  • Konfigurera din FTP-klient
  • Felsöka tredjeparts domänregistreringar
  • Felsökning av hack på grund av kundstyrda vektorer
  • Kontrollerar om det är kompatibelt med flera webbläsare
  1. Identifiera orsaken till problem med webbplatsens prestanda - Vi ser till att e-post, webbvisning, FTP och din kontrollpanel fungerar och är tillgängliga. Kunden är helt ansvarig för installation och korrekt användning av alla skript och applikationer. Vi felsöker inte och erbjuder inget stöd för skript eller program som inte fungerar som de ska.
  2. Det finns en experttjänst för det.
  3. Vi erbjuder inte utbildning om hur någon aspekt av internettekniken fungerar. Du förväntas ha en grundläggande förståelse för internetbegrepp, såsom DNS, e-post, webb, webbläsare, FTP och allmän datakunskap.