Supportförklaring - SmartLine

Läs hela supportmeddelandet för att lära dig mer om tillgängligt support för ytterligare produkter och tjänster.

1. Rutning / vidarekoppling av telefonnummer
    Stöds:
    • Se till att systemet vidarebefordrar telefonen när du ringer
    • Se till att filterinställningarna för tid / dag fungerar
    • Verifiera alternativen för numreringsrutt och Auto-Attendant (om tillgängligt)
    • Verifiera korrekt ruttinfrastruktur
    Stöds inte:
    • Se till att målnumret för vidarebefordran är korrekt och funktionellt

2. Ring ljudkvalitet
    Stöds inte:
    • SmartLine använder kundens mobilnätverk, så ljudkvaliteten för samtal kontrolleras inte av GoDaddy.

3. Konfiguration för tredje parts telefoner
    Stöds:
    • Konfiguration av SmartLine på Android- och iOS-smartphones

4. Telefonnummerportring
    Stöds:
    • Arbeta med tredjepartsoperatörer för att överföra nummer till SmartLine-system
    • Konfigurera numrering i SmartLine-systemet och verifiera att numret fungerar som angivet på portningsbegäran
    • Ge statusuppdateringar under portningsprocessen
    • Följ alla regler och föreskrifter för LNP och avgiftsbelagd portning
    Stöds inte:
    • Verifieringsnumret är kvalificerat för överföring
    • Ge SmartLine ett fullständigt, korrekt och signerat auktoriseringsbrev
    • Informera SmartLine var nummer ska ruttas och om det ersätter ett nummer eller läggs till som ett extra nummer
    • Om du vill kan du avsluta kontot med den förlorande operatören när porten är klar
    • När du porterar ut måste du se till att kontofakturering har god status och att faktureringsinformationen är uppdaterad
    • När du porterar ut, meddela SmartLine om du tänker avbryta tjänsten efter att numret har portats

5. Leverans av meddelandemeddelanden (röstmeddelande)
    Stöds:
    • Verifiera e-postadress för destination
    • Bekräfta leverans av meddelanden från SmartLine System
    • Ge alternativ åtkomst till meddelanden via Web App
    Stöds inte:
    • Bekräfta att e-postadressen för destinationen är giltig
    • Tillåt listan messages@SmartLine.com
    • Se till att meddelandefilter, antivirusprogram eller annan mottagningspolicy inte förhindrar mottagandet
    • Kontakta e-postleverantören för hjälp