Gå till avancerade admincenter

Avancerade admincenter är ett annat sätt att justera inställningar och hantera ditt företag via Microsoft 365. Din e-postplan avgör vilka administrationscenter du kan komma åt:

• Exchange : Redigera e-postinställningar för ditt företag. Alla Microsoft 365-e-postplaner har åtkomst till detta admincenter.
  • Teams : Justera dina Teams-inställningar och felsök samtalskvaliteten. Tillgänglig för Online Business Essentials, Business Professional och Premium Security.
  • SharePoint : Hantera organisationens SharePoint- och OneDrive-inställningar. Tillgänglig för Online Business Essentials, Business Professional och Premium Security.

Gå till dina administratörscentra

1. Logga in på din E-post & Office-kontrollpanel (använd ditt användarnamn och lösenord för GoDaddy).
  2. Välj Microsoft 365 Admin längst till vänster och sedan Avancerat .
    Välj m365 admin för att visa Avancerat alternativ nedan
  3. För att öppna en admin center väljer Logga in och ange din Microsoft 365 e-postadress.
  4. Ange ditt Microsoft 365-lösenord och välj Logga in .