|  Start
Hjälp

Kontohantering Hjälp

Support

GoDaddy offers world-class support through chat or over the phone.

Chat

To chat with our support team, visit our Contact Us page and click Chat Now.
click chat now to start live chat

Phone numbers

See our global list of support phone numbers.


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.