GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Prenumeranter som väljer att delta i och av

Hur väljer eller abonnerar prenumeranter?

• För att samla in helt nya prenumeranter erbjuder vi ett anpassningsbart och enkelt att skapa anmälningsformulär som du kan publicera på din webbplats, publicera på dina sociala nätverk och länka till var som helst.
  • Du kan lägga till din nuvarande lista över valda prenumeranter från alla andra tjänster direkt i området Prenumeranter. Du kan importera en hel fil, kopiera och klistra in en lista eller lägga till dina kontakter var för sig. Lär dig hur, här!

Och hur väljer eller avregistrerar prenumeranter?

• Prenumeranter kan välja bort när som helst genom att klicka på knappen Avsluta prenumeration som automatiskt läggs till längst ner i varje kampanj. Det här är helt automatiserat och du behöver aldrig oroa dig för att dubbelkontrollera dina listor för att se till att folk tas bort när de vill vara med!
  • Du kan avregistrera någon manuellt från området Prenumeranter manuellt. Hitta bara dem i din lista och håll muspekaren över e-postraden. Klicka på knappen Stäng av till höger, det ser ut som ett kuvert med NEJ-tecken på. (Om du har flera namn att undertrycka samtidigt, läs här .)

Relaterade ämnen:

Vad är webbformulär?
Vad är undertryckt?
Hur importerar jag mina kontakter?