Supportförklaring - Linux-värdtjänster och värdtjänster för webbhotell Plus

Läs hela supportmeddelandet för att lära dig mer om tillgängligt support för ytterligare produkter och tjänster.

Stöds:

• Köpa eller förnya webbhotell
  • Förklaring av våra funktioner och fördelar med webbhotell (som gratisdomänerbjudandet , tillgängligt med valfri årlig webbhotellplan från GoDaddy)
  • Tillhandahållande av ditt konto för webbhotell
  • Tillhandahålla DNS-inställningar för att ansluta din domän till ditt GoDaddy-värdtjänst
  • Säkerställa att e-post, webbservering, FTP och kontrollpanelen fungerar, är tillgängliga och fungerar som avsett 1
  • Navigera i våra värdkontrollpaneler
  • Tillhandahåller anslutningsinställningar för din FTP-klient
  • Förklarar hur du laddar upp filer till din webbplats
  • Installera appar från tredje part via kontrollpanelen som stöds
  • Säkerhetskopiera en databas eller webbplats med verktyg i kontrollpanelen som stöds, Installatron eller Plesk Application Vault eller en reservlösning för GoDaddy
  • Tillhandahåller alternativ och resurser för att migrera din webbplats till GoDaddy webbhotell
  • Tillhandahåller resurser och alternativ för att installera ett GoDaddy-utfärdat SSL-certifikat på GoDaddy-värdtjänster
  • Skapa e-postkonton
  • Tillhandahåller grundläggande inställningar för din e-postklient

Stöds inte:

• Alla klienter, skript, program eller innehåll som installerats av kunden
  • Kontrollpanel (Parallels Plesk, eller cPanel / WHM) insticksprogram och tillägg
  • Program i Parallels Plesk Application Vault och / eller cPanel Application Catalog
  • Installera och se till att SSL-certifikat från tredje part fungerar med GoDaddy webbhotell
  • Utbildning i användning av internetteknik 2
  • Konfigurera webbplatsens SEO-inställningar
  • Skapa anpassade DNS-zonfiler
  • Felsökning av tjänster från tredje part
  • Hjälper till med eventuella anpassningar på rotnivå
  • Konfigurera din e-postklient
  • Konfigurera din FTP-klient
  • Felsöka tredjeparts domänregistreringar
  • Felsökning av privata namnservrar
  • Kontrollerar om det är kompatibelt med flera webbläsare
  • Felsökning av hack på grund av kundstyrda vektorer
  1. Identifiera orsaken till problem med webbplatsens prestanda - Vi ser till att e-post, webbvisning, FTP och din kontrollpanel fungerar och är tillgängliga. Kunden är helt ansvarig för installation och korrekt användning av alla skript och applikationer. Vi felsöker inte och erbjuder inget stöd för skript eller program som inte fungerar som de ska.
    Säkerhetskopiering av data Kunden ansvarar för att köra och underhålla aktuella säkerhetskopior av data. Vi underhåller våra egna säkerhetskopior av data för en viss server endast vid en katastrof. Vi har vanligtvis upp till 30 dagars datalagring tillgänglig förutom på våra cPanel-värdtjänster, som har en ögonblicksbild tillgänglig under de senaste fyra dagarna. emellertid kan vi inte garantera tillgänglighet eller återställning av förlorade data. Du kan begära återställning av data från våra experttjänster 3 .
  2. Vi erbjuder inte utbildning om hur någon aspekt av internettekniken fungerar. Du förväntas ha en grundläggande förståelse för internetbegrepp, såsom DNS, e-post, webb, webbläsare, FTP och allmän datakunskap.
  3. Experttjänster är avgiftsbelagda bästa möjliga tjänster som endast är tillgängliga från våra USA-baserade supportteam och ingår inte i GoDaddys kostnadsfria support. För att köpa dessa tjänster, ring (+1) (480) 463-8824. Du hittar mer information om Experttjänster på vår värdtjänstmeny.