Gen 4 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Starta om min Gen 4 VPS

Om du inte kan starta om din Generation 4 VPS manuellt kan du starta om den från ditt värdkonto på följande sätt.

OBS! Om du försöker starta om en Generation 4 Dedikerad server är stegen lite annorlunda .

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. I Mina produkter sidan klickar Servrar och bredvid Generation 4 VPS du vill starta, klicka på Hantera.
  3. Klicka på Serveråtgärder längst upp till höger på sidan och välj Starta om server .

klicka på starta om servern