|  Start
Hjälp

GoDaddy Hjälp

Boop pip bopp… beräknar… beräknar… initierar sekvens 42…
Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Starta min GoDaddy Pro-instrumentpanel

Det finns ett par sätt att snabbt komma till instrumentpanelen för GoDaddy Pro-medlemmar.

  • Gå till din GoDaddy produktsida och välj GoDaddy Pro .
  • Om du redan är inloggad på GoDaddy-webbplatsen väljer du ditt namn i övre högra hörnet. Välj sedan GoDaddy Pro .

OBS! Du kan lägga till ett bokmärke för instrumentpanelen i din webbläsare för snabb åtkomst. Vi uppmanar dig att logga in om det behövs.

Mer information


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.