Gen 4 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Starta min Gen 4-dedikerade server i räddningsläge

Om det finns ett problem med din Generation 4 Dedikerade server som förhindrar åtkomst (t.ex. en tjänst som inte fungerar som förväntat) kan du starta servern i räddningsläge . Du får temporära autentiseringsuppgifter som du kan använda för att logga in på servern via SSH för att fortsätta felsökningen.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto. (Behöver du hjälp med att logga in?)
  2. sidan Mina produkter bredvid Generation 4 Dedikerad server du vill rädda klickar du på Hantera .
  3. Välj Serveråtgärder > Räddningsläge .
  4. Läs meddelandet och klicka sedan på Bekräfta . Ett förloppsmeddelande visas och det tar några minuter att starta om servern i räddningsläge. När det är klart visar din server Kontrollpanelen att servern nu är i räddningsläge (strax under servernamnet).
    räddningslägeserverns instrumentpanel
  5. Använd de temporära inloggningsuppgifterna för att komma åt servern via SSH . Du bör kunna komma åt filer på din server.
  6. När du är klar med räddningsläget klickar du på Avsluta räddningsläge i kontrollpanelen på servern. Servern startar om till Aktivt läge (kan ta några minuter). För SSH-åtkomst använder du dina ursprungliga autentiseringsuppgifter som vanligt.