Stäng av tvåstegsverifiering

Följ de här stegen för att stänga av tvåstegsverifiering. Stegen är olika beroende på om du kan logga in på ditt konto eller inte.

Jag kan logga in på mitt konto

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. I övre vänstra hörnet på sidan klickar du på Kontoinställningar och väljer sedan Inloggning & PIN-kod.
  3. I fältet för Tvåstegsverifiering klickar du på Redigera.
  4. Bredvid den huvudsakliga verifieringsmetoden (under Hur vill du ta emot koder?) klickar du på Ta bort.
  5. Om du ställer in en backup-verifieringsmetod upprepar du steg 3 och 4 för backup-metoden.

Tvåstegsverifiering av ditt konto upphör att gälla med omedelbar verkan.

Jag kan inte logga in på mitt konto

1. Ladda ner och fyll i formuläret Begäran om tvåstegsverifiering. Observera att det här formuläret inte kan signeras med en elektronisk signatur.
  2. Mejla det ifyllda formuläret tillsammans med den nödvändiga identifikationen till twostepcancel@godaddy.com . Använd ämnesraden ”Stänga av tvåstegsverifiering.”

OBS! Detta e-postmeddelande måste komma ifrån e-postadressen som är kopplat till ditt konto. Om du behöver uppdatera den e-postadress som finns registrerad går du till www.changeupdate.com.

Du kommer att få svar från oss inom 72 timmar.