Ställa in onlinebetalningar för möten med Square

Funktionen Online-möten kräver inte att kunder betalar för tjänster i förskott. Du kan dock göra detta när som helst genom att ansluta Online-möten till betalningssystemet Square.

Note: This feature is available only to GoCentral (U.S.) customers with a Business Plus or eCommerce plan. If you haven't enabled Online Appointments, see Lägg till ett avsnitt för Online-möten först.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats.
  3. Klicka på Öppna i panelen Möten.
    klicka på Öppna i panelen Möten
  4. Klicka på Inställningar i fältet längst upp och välj Betalningar.
    klicka på betalningar i menyn
  5. Välj ett betalningsalternativ:
    • Välj Kräv full förskottsbetalning eller Kräv partiell deponering i förskott och ange ett deponeringsbelopp. Klicka sedan på Spara. När bekräftelsen Klart visas klickar du på Anslut och går till Steg 6.
    • Välj Ingen förskottsbetalning om du vill få betalt på plats. När bekräftelsen Klart visas klickar du på Webbplats i den övre menyn för att gå tillbaka till din webbplats huvudfönster.
  6. Logga in om du redan har ett Square-konto. Om du inte har det klickar du på Registrera dig för att skapa ett.
    Logga in eller registrera dig
  7. När fönstret Betalningsinställningar visas igen kan du ta emot Square-betalningar.
    Betalningsinställningarna är klara

OBS! Om du vill se eller ändra några av dina kontoinställningar för Square klickar du på Visa instrumentpanelen.