Ställa in ett reservpris för domänauktioner

Du kan köpa alternativet för att ange ett reservpris eller det lägsta pris som du accepterar för ett domännamn för dina listningar på GoDaddy Auktioner. Om du anger ett reservpris kan du ställa in ett lägre minimipris för att uppmuntra potentiella köpare att lägga initiala bud, men det säkerställer att domänen endast säljer om reservpriset har uppnåtts.

Du kan bara ange ett reservpris för domännamn som är listade för offentlig auktion och du kan inte ändra reservpriset efter att auktionen startat. För mer information om dina alternativ för att lista domännamn, seListningstyper för GoDaddy Auktioner .

1. Logga in på ditt GoDaddy Auktioner- konto.
  2. Från den översta menyn väljer du Lista en domän . Sidan Lista en domän visas.
  3. OBS! Om du inte har lagt till minst en betalningstyp i ditt GoDaddy Auktioner-konto visas ett meddelande Konto hittades inte. Klicka på OK för att gå till sidan Mina inställningar. SeRedigera dina kontoinställningar för Go Daddy Auktioner för anvisningar om hur du lägger till en betalningstyp. När du är klar klickar du på Lista en domän för att gå tillbaka till sidan Lista din domän.

4. I domännamnet och Bekräfta domännamn fält, ange domännamnet du vill lista.
  5. Under Listningstyp väljer du 7-dagars offentlig auktion .
  6. Markera kryssrutan Lägg till reservpris för 4,99 USD och fyll i fälten enligt anvisningarna.
  7. Klicka på Fortsätt.
  8. I fältet Ange reservpris anger du ditt reservpris.
  9. Läs och acceptera användarvillkoren.
  10. Klicka på kassan, och sedan fortsätta genom kassan.

För mer information om auktioner av domännamn, seLista domäner på GoDaddy Auktioner från Domänhanteraren .