GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Ställa in ett automatiskt svar

Den här artikeln handlar om en äldre produkt som inte längre är tillgänglig för nya kunder.

Ett automatiskt svar är bra för att automatiskt skicka en kampanj till prenumeranter som läggs till i en specifik lista. Autosvar kan hanteras när som helst.

Aktivera automatiska svar

För att aktivera avsnittet Autoresponders, använd följande instruktioner:

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla ner till Email Marketing och välj Hantera bredvid ditt paket.
  3. Klicka på menyn Tillägg längst upp på sidan och välj Lägg till fler .
  4. I avsnittet Autoresponders (Automatiska svar) klickar du på växlingsknappen för att aktivera den.

OBS! När den har aktiverats kan du komma åt området Automatiska svar genom att välja Automatiska svar på din tilläggsmeny .

Skapa ett automatiskt svar

Använd följande instruktioner för att skapa ett automatiskt svar:

1. När du använder Email Marketing klickar du på Tillägg och sedan på Automatiska svar .
  2. Klicka på knappen Nytt automatiskt svar .
    Ny knapp för automatiskt svar
  3. I uppmaningen Skapa ett nytt automatiskt svar fyller du i den begärda informationen.
    Skapa ett nytt autosvar
  4. Klicka på Skapa mitt automatiska svar! knappen för att slutföra.