GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Ställa in ett automatiskt svar

Klicka på menyn Tillägg högst upp på sidan och välj Lägg till fler. Bläddra till alternativet Automatiska svar och aktivera det. Efter att det har aktiverats kan du öppna området för Automatiska svar genom att välja Automatiska svar under menyn Tillägg.

Om du vill kan du även klicka på listrutepilen bredvid den vanliga knappen Skriv och sedan välja alternativet Automatiska svar.

Gör sedan följande:

1. Ge din kampanj ett namn.

Det här kan vara ett namn som bara du förstår, eftersom dina prenumeranter aldrig ser det.

2. Välj en lista.

Kampanjen som du skapar skickas till alla personer i den listan när den väl aktiveras. Kontakter som läggs till i listan i efterhand får också den. Du kan inte byta lista senare så se till att du väljer en lista som passar dina behov. Eller skapa en ny lista.

3. Välj dina intervall.

Välj när utskicken ska ske. Du kan välja ”dagar”, ”veckor” eller ”månader” och sedan ett nummer. Om du har flera olika e-postmeddelanden i din kampanj kan du skicka ett nytt meddelande varannan dag, var tredje vecka, var fjärde månad eller med ett intervall som passar dig! Lär dig mer om intervall här.

4. Markera alternativet omedelbart vid behov.

Om du markerar den här rutan sker det allra första e-postutskicket i kampanjen direkt när en kontakt läggs till i din lista (eller om det redan finns en kontakt i listan, så fort kampanjen har slutförts och aktiverats).

Nu är det dags att designa de automatiska kampanjerna! :)