Ställ in min tidszon och datuminställningar

Du kan anpassa inställningar för datum och tid för din Workspace Email via menyn Inställningar.

1. Gå till menyn Inställningar och klicka på Skärminställningar .
  2. Gå till fliken Tid.
  3. Välj din tidszon i listan Tidszon.
  4. I listan Numeriskt datumformat väljer du det format du vill att datumen ska visas som.
  5. Från listan Uppdateringstid för mapp anger du hur ofta du vill uppdatera mappar. Tidsökningen är i minuter.
  6. Klicka på OK.