Ställ in min e-postadress för vidarebefordran

Krediter för vidarebefordran av e-post ingår inte längre i ett domänköp. Du kan lösa in befintliga krediter för att skapa e-postadresser för vidarebefordran. Detta låter dig vidarebefordra dina e-postmeddelanden till ett annat e-postkonto. (Vad är skillnaden mellan ett konto med en vanlig e-postadress och ett konto med en e-postadress för vidarebefordran?)

Om du har en befintlig e-postadress i ditt e-postkonto som du vill använda som vidarebefordrande e-postadress måste du ta bort den adressen.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto, gå till Mina produkter och bläddra till avsnittet Ytterligare produkter. (Behöver du hjälp att logga in?)
  2. Klicka på Lösa in bredvid vidarebefordra av e-post.
    Klicka på knappen Lös in i vidarebefordran av e-post
  3. Välj den domän som är kopplad till ditt konto för vidarebefordran av e-post och välj Lös in kredit. (Du kan ändra domänen du vill använda för vidarebefordran av e-post i steg 7.)
    Klicka på knappen Lös in kredit
  4. Gå till avsnittet Workspace Email och klicka på länken Hantera alla för att öppna Workspaces kontrollcenter.
    Klicka på länken Hantera alla
  5. Klicka på Skapa i Workspace Kontrollcenter.
    Klicka på skapa-knappen
  6. Klicka på Vidarebefordringar.
    Klicka på länken för vidarebefordringar
  7. Fyll i följande fält:
    Fält Vad ska man göra...
    Vidarebefordra denna e-postadress: Skriv den e-postadress du vill skapa. När du har skrivit @ kan du välja vilken domän som helst på ditt konto.
    Till dessa e-postadresser: Ange e-postadresserna som du vill få det vidarebefordrade e-postmeddelandet till. Du kan ange flera adresser, men tillsammans måste de rymmas inom maxgränser på 250 tecken i det här fältet.
    Plan Välj den plan för vidarebefordran som du vill använda.
    Fånga alla Välj detta alternativ om du vill att denna adress ska ta emot e-post som skickas till adresser med ditt domännamn som inte finns.
    Aktivera autosvar Välj det här alternativet och fyll i ytterligare fält om du vill skicka ett automatiskt svar till alla som skickar e-postmeddelanden till den här adressen.
  8. Klicka på Skapa för att slutföra processen för vidarebefordran av e-post.
    Klicka på skapa för att avsluta arbetsflödet

Det kan ta några minuter att visa din nya e-postadress för vidarebefordran, och du kan behöva uppdatera sidan för att se den.

Om Workspace inte kan skapa ett konto för vidarebefordran av e-post bekräftar du att dina MX-poster matchar din domän. Om dina MX-poster matchar din domän kopierar du och lägger till en MX-post till din domän, eller så redigerar du en befintlig MX-post.