Spara och exportera e-postmeddelanden med Thunderbird

Det finns ett gratis sätt att exportera e-postmeddelanden med Thunderbird på Mac eller Windows. Sedan kan du lägga till ditt e-postkonto och spara e-postmeddelandena från din inkorg och utkorg som EML-filer. När dina e-postmeddelanden har sparats som EML-filer kan du ladda upp dem till de flesta e-postklienter, inklusive Outlook.

Innan du kan spara dina e-postmeddelanden som .emls måste du:

Exportera e-postmeddelanden som EML-filer

Att spara dina e-postmeddelanden som .eml-filer fungerar för alla e-postmappar i din inkorg och skickade e-postmeddelanden.

1. Öppna mappen Inkorg som innehåller e-postmeddelandena du vill spara och exportera.
  2. Markera alla e-postmeddelanden du vill spara.
  3. Högerklicka, klicka Spara valda e-postmeddelanden och välj EML-format .
  4. Den senaste mappen du skapade visas, du kan behöva söka efter den om den inte öppnas som standardmapp.
  5. Klick Öppna . Dina e-postmeddelanden sparas som EML-filer i mappen, beroende på antalet e-postmeddelanden kan det ta några minuter.

Upprepa processen för alla e-postmeddelanden i mappar du vill spara och exportera.

Importera .eml-filer till Outlook eller andra e-postklienter

1. Öppna Outlook, skapa nya mappar där du kan lagra dina gamla e-postmeddelanden. (Högerklicka i det avsnitt du väljer > Ny mapp > Ange mappnamn > Tryck Stiga på .
  2. Öppna mappen / mappen där du sparade dina e-postmeddelanden som filer från din dator.
  3. Dra och släpp .eml-filerna i din nya Outlook-mapp. Dina .eml-filer läggs till Outlook som nya e-postmeddelanden som du kan komma åt när som helst.

Du kan använda samma typ av process för att flytta e-postfiler till andra e-postklienter.