Spara en kampanj

Se till att alltid spara ändringarna när du arbetar på en kampanj. Spara tidigt och ofta!

Klicka bara på Spara i det övre högra hörnet, till vänster om din kampanjtitel.

Knappen Spara

Knappen Spara ändras till Sparar ... i grått efter att du klickar. På det sättet arbetar GoDaddy Email Marketing med att genomföra alla dina fantastiska ändringar! Knappen återgår till sitt vanliga utseende igen när e-postkampanjen har sparats.

Det är också viktigt att notera tidsstämpeln längst upp till höger på skaparsidan. Den finns bredvid knappen Förhandsgranska och visar exakt tid och datum för när kampanjen sparades senast.

Det händer inte så ofta, men om tidsstämpeln inte uppdateras när du klickar på knappen Spara får du försöka igen. Om den fortfarande inte uppdateras så är det problem med anslutningen till din server. Försök att spara så många av ändringarna som möjligt utanför textredigeringsprogrammet. Du kan försöka igen om några minuter, men när anslutningen har avbrutits kan det hända att du får starta om sidan för att återetablera den och därmed förlora dina ändringar.

Relaterade ämnen:

Förhandsgranska en kampanj
Läs mer om skaparen
Hitta befintliga e-postkampanjer